magneticeren

Waarlijk, het belangrijkste fenomeen of verschijnsel dat ons helpt bij onze dagelijkse bezigheden en dat ons een gevoel van eigenwaarde geeft, is het onbewuste, maar grote bewustwording vindt plaats tijdens het proces van magnetiseren.

Het belangrijkste van magnetiseren is dat, hoewel er misschien geen bewust begrip bestaat voor het verschijnsel magnetiseren, de werking en het proces ervan zeer onbetwistbaar zijn. De term “magnetiseren”, hoewel enigszins nutteloos en vulgair is niettemin zeer belangrijk voor als veel mensen realiseren zich niet dit is de manier waarop we winkelen voor een pak of krijgen ons haar geknipt.

Wij zoeken kwaliteitsprodukten in de winkels en bij de concurrentie, en naarmate succesvolle detailhandelaren ernaar streven betere kwaliteit te leveren, zijn zij soms niets anders dan een routineonderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden geworden. Dit betekent voor ons marketeers dat zelfs hun product niet goed door de klanten wordt aanvaard. Als zij zich hiervan bewust zijn, kunnen zij wijzigingen aanbrengen, zoals het toevoegen van capes, stropdassen of koppelriemen, ten einde klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat zij deel uitmaken van het pakketbezorgingsproces. Het is niet betekent dat de marketeers die weten hoe de marketing geest werkt kan alleen producten die de klanten en klanten te behagen te maken. Fout!

Om ervoor te zorgen dat uw product goed wordt ontvangen, moet de marketeer dus niet alleen anders durven zijn, maar ook anders. Bijvoorbeeld, wanneer in termen van stijlen van kleding, Als u een grote stad of voert een kledingcategorie, zult u zeker worden aangewezen willen een paar verschillende stijlen van kleding. Wanneer je het idee van stijlen door klanten een andere look te geven, zal er een collectieve reactie zijn. Marketing goeroes zeggen dat consumenten kopen op basis van emoties en voorkeuren, dus je moet concentreren op het plaatsen van uw product in een dergelijke categorie. Of u moet een risico nemen en anders mixen, misschien met kleuren.

Marketingonderzoek zegt dan ook dat de perceptie van de consument het belangrijkste aspect is en bijna 20% van de zakelijke beslissing dicteert. Volgens Naussmann (2004), die deze concepten van menselijke voorkeuren beschrijft, creëren merken een emotioneel gevoel door een product en een merk, in psychologische termen, “voelsprieten” te bouwen. Zij worden waargenomen als een benadering van sociale cohesie op basis van mentale associaties van het geprojecteerde productontwerp en de kenmerken ervan. De betekenis van deze percepties is de reden voor het huidige ontwerp, dat op zijn beurt het gevoel van het merk in de geest van de consument zou versterken.

Het is heel belangrijk voor merken om hun klanten bewust te maken en hen op elk moment te verrassen. Als u echter veel informatie had over uw product en de kenmerken ervan, zult u hen niet kunnen verrassen met verrassingen. U kunt geen verdriet en marge krijgen in plaats van nieuwsgierigheid van de consument. Mensen hebben de neiging om zich te vervelen na een bepaalde mate van informatie, maar u kunt de tafel omdraaien door alleen maar aantekeningen aan uw kant te zetten. Op die manier wordt de consument aandachtiger en geeft hij aandacht aan uw boodschappen, terwijl een open briefje op de tafel op zich de kijker meestal afleidt van het geven van aandacht.

Lees meer:

Kaartlezing

Foto reading 

Medium Zoetermeer