Oxygeneo behandeling

 

Natuurcosmetica’s Foundation Cream

Nature’s Own Cosmetic – Nature’s Own Prijs: $19.95

60 Biologische Zonnebrand SPF 25 ( uitstekend voor de patat en vette huid)

Nature’s Own Rimpel eliminerende crème

Capsicum zuticke:Heilzaam voor de oxygeneo behandeling van ernstige rimpels abnormale rimpels, littekens en / of hyperaging.

Sheaboter is een extra rijke bron van verzachtende en vochtinbrengende vetten die de huid conditioneren en haar kalmeren en verzachten.

Shea tamanu: tamanu is een rijke bron van het essentiële vetzuur omega 3. Het is een van de rijkste bronnen van het heilzame omega 3-vet dat bekend staat als omega 3.

Anti veroudering behandeling in spray met ceramiden

Capsicum chinense:Een natuurlijke, zeer voedzame en doeltreffende foundation voor droge huid en gezichtsspray.

Sheaboterester: Een natuurlijke, zeer voedende en doeltreffende vochtinbrenger voor de huid. Gebruik ‘s nachts om de huid te helen en te hydrateren. Nuttig voor de gevoelige huid.

Olijfolie Bovendien is avocado-olie rijk aan vitamine E, D en A en werkt het goed als een vochtinbrengende crème voor de huid.

C totaniumdioxide: Het is een natuurlijk voorkomend mineraal dat in de aardkorst wordt aangetroffen. Het is een duurzame barrière die de huid beschermt tegen vocht enopeskristallen. Ultraviolette stralen van de zon kunnen er wel doorheen dringen.

Kaliumjodide: Het is een natuurlijk voorkomend mineraal dat in de aardkorst voorkomt. Het is een natuurlijk verzachtend middel dat de huid kalmeert.

Natriumchloride: Het is een gewoon zout van de aarde dat oplost in water en wordt verwerkt in voedsel en dranken.

Suikers: zijn een rijke bron van zoetheid voor alle vruchten, graan, groenten, smaakstoffen en droge superieure oliederivaten. Maar suiker is afkomstig van suikerriet. Honing wordt gemaakt van honingzwammen.

Amandelolie, amandelzaadolie en andere natuurlijke oliën van dierlijke oorsprong: deze oliën zijn rijk aan vetzuren waarvan bewezen is dat ze de huid voeden.

Poederkleurstof, koolteer en andere conserveermiddelen: deze moeten bij de ingrediënten worden vermeld. Maar conserveringsmiddelen worden in de VS en andere ontwikkelde landen op grote schaal gebruikt voor de verpakking. Deze conserveringsmiddelen kunnen variëren in kwaliteit.

Wat staat er nog meer niet op?

Aloë Vera: Het is ook een rijke bron van antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en huidveroudering en ontstekingen tegengaan.

Botanische kruiden:Anti-oxidanten (Eet fruit en groenten die rijk zijn aan vitamine C en biotine. Neem ook vette vis en lijnzaad.

koraal, zeewier, kruiden en andere planten die rijk zijn aan vitaminen (met name vitamine A, die de zon zeer moeilijk binnenkrijgt en zeer belangrijk is bij huidveroudering)

Extra voedingsmiddelen om uw huid minimaal te ondersteunen:

Hoe gezonder je bent, hoe meer je zal hergroeien. Dit is prachtig bewezen door klinische studies.

Een clip in de nerts zal helpen om de losse huid in het onderste ooglidgebied te binden.

Landa’s speedySlender Serum is beschermd met een hoog gehalte aan voedingsstoffen en vitaminen.

Het belang van arbutine bij de behandeling van gekloofde oogleden en donkere kringen kan niet genoeg worden benadrukt. Arbutine ondersteunt de huidcellen en geeft stevigheid en lift aan de huid rond de ogen.

Er is veel onderzoek dat aantoont dat vitamine C zeer belangrijk is bij de preventie en behandeling van huidkanker. Spataders, vasculaire letsels en moedervlekken worden allemaal veroorzaakt en versterkt door Vitamine C en moeten dus verwijderd worden.

Reinig uw huid elke dag met water en voeg een paar druppels limoensap toe. Dit zal dode huidcellen verwijderen en ook de groei van nieuwe huidcellen stimuleren.

Houd al uw make-up altijd bij u in een reiskit. Met een kit kunt u meestal met oogschaduw, blush en lippenstift van huis gaan voor uw volgende reis.

Haar: begroet uw pasgeboren baby met een grote knipbeurt. Bedek je hoofd dan met een schone sjaal meteen nadat je klaar bent met huilen. Het aloude gezegde: “Wie met schoonheid geboren wordt, heeft moeite zijn ogen wijd open te doen om te zien” is heel toepasselijk voor jou!

Als u weggaat, moet u altijd iets voor uw haar doen tussen twee bezoeken thuis. De shampoos en conditioners die u gebruikt terwijl u op het werk bent, zouden het beste moeten werken. Ga naar uw kapper voor deep conditioning behandelingen en shampoos.

Het is niet zo moeilijk om een beetje van het limoensapmengsel aan te brengen dat je ontdekte op je verdacht uitziende fles limoensap. Je moet alleen de juiste hoeveelheid weten om aan je water of spray toe te voegen, verwarring zaaien, en je kunt een geheel natuurlijk, limoensap & water spray huis krijgen. win!

Lees meer

Beautysalon