hypnose

leunde achterover in mijn favoriete stoel en begon een verhaal in mijn hoofd te weven.

Een paar weken geleden, had ik mijn belastingen betaald en mijn betaling ontvangen.

“Hé, ben je al begonnen met het invullen van die uitnodiging voor oudejaarsavond?” Merkte ik op.

“Niet echt, ik voeg de data toe om goed te maken wat ik heb ‘moeten’ doen”, antwoordde zij.

“Hé, echt… ” glimlachte ik, terwijl mijn pen zwart op wit een prioriteitenrapport maakte en mijn hoofd openbarstte.

Mijn therapeut leek me bang te maken met haar plotselinge opzienbarende vertoon van emotie.

“S-H-I-M-B-I-N-G!” Ik hijgde in koor.

“Je kunt beter iemand anders halen om dat propje Spreuken 19:27 te vullen!” beval ik.

“Ik haat dat boek dat ik voor Kerstmis kocht”, snauwde ze.

“Ik wil je laten zien wat er gebeurt als leraren dat doen.”, spinde ik in haar oor.

Toen viel mijn oog op haar rode gezicht, tegenover haar Amy wilde haar in hypnotherapie krijgen.

 

Dus, laten we beginnen, zullen we?

Hypnose is geen gedachte, en je hebt niet de controle of de hypnotherapeut.

Uiteraard brengt de hypnotherapeut je in trance en geeft je een paar suggesties, waarop jij reageert. Meestal werkt het, maar met veel training en oefening kun je toegang krijgen tot hulpmiddelen die nog meer manipulatie teweeg kunnen brengen.

In ieder geval wordt iedereen minstens een paar keer per dag gehypnotiseerd. “Wat is hypnotherapie?” vragen de meeste mensen.

Hypnose is eenvoudigweg een praktijk die een diepere ontspanning en een veranderde staat van bewustzijn teweegbrengt. Het kan worden opgewekt door een therapeut of door iemand met behulp van een opname, CD, of ander medium. Het wordt normaal gesproken gebruikt om iemand te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, een verslaving op te lossen, of een beter leven te creëren.

Het beste resultaat van hypnose wordt gevonden in zelfhypnose, of zelfhypnose. Hypnose gebruikt de kracht van je eigen geest om je lichaam te laten reageren.

Bijvoorbeeld, wanneer het gecombineerd wordt met de kracht van verbeelding en geloof om je gedrag te sturen, kan het dramatische vermindering van pijn of ongemak veroorzaken, doelen bereiken (zowel onmiddellijk als op lange termijn), en meer.

Dit is waarom hypnotherapie zelfs ongeschikt is als alternatief voor chirurgie, tandheelkunde en pijnbestrijding. Het is veel beter om alles te veranderen wat je echt wilt veranderen, je leven is te veelzijdig voor slechts één soort verandering!

Het duurt maar 15-30 minuten om zelfhypnose uit te voeren.

Een gekwalificeerde/gecertificeerde hypnotherapeut zal u leiden in het bereiken van verhoogde suggestibiliteit voor een misbruik of trauma van de geest.

Het is je brein dat aan zelfhypnose doet. De hersenen volgen suggesties. De positieve resultaten komen zelfs nadat de therapie is gestopt. Bij consequent gebruik en ondersteuning van een consequent therapieprogramma, biedt de toegang tot de voorspoed en de normaliteit van de geest ons een hogere levenskwaliteit. Dus, het personaliseren van de behandeling, denk echt hoeveel beter je kunt bereiken. Er is grenzeloze tijd en geld. Laat je verbeelding de vrije loop in je gedachten, stel je voor, voel, hoor, ruik, raak en proef een nieuw leven. (Let op, ik zei “nieuw leven”. MyLater, Mind zei niet, “niet langer”)

Lees meer:

Reiki Vlaardingen

Spirituele winkel Vlaardingen